2013. május 20., hétfő

Sztárvilág-Minden,ami Sztár!



Ha tudni szeretnéd mik történtek a sztárvilágban, lesd meg rövid összefoglalómat!:)



Ismét szőke lett Rihanna
Miután május 13-án egy szőke parókában kapták lencsevégre a barbadosi dalospacsirtát, valószínűleg egy fotózás miatt, a tegnapi nap folyamán már anélkül fotózták le, de meglepő módon ismét szőke frizurával, amit nem mellesleg az Instagramon is bemutatott rajongóinak.



Cara Delevingne tetoválást varratott
Ha már Rihannáról volt szó, akkor érdemes megemlíteni, hogy a fiatal modell neki köszönheti élete első tetoválását is, amit ugyancsak a tegnapi napon varratott fel. Riri kísérte el ugyanis Carát a tetoválószalonba – ahova nem mellesleg ő is jár – ahol egy oroszlánt varratott jobb mutatóujjára.




Kishúga lesz Selena Gomeznek?
Egy névtelen forrás azt nyilatkozta az E! News-nak, hogy az egykori Disney-sztár édesanyja, Mandy ismét kislányt hord a szíve alatt. Miután a 36 éves anyuka két éve elvetélt  kiderült, hogy akkor is kislányt várt, aki a Scarlett nevet kapta volna, így reméljük a mostani babával minden rendben lesz.


Újra találkozgat Bieber és Selena
De mialatt újabb részletekre derül fény édesanyja terhességével kapcsolatban a színész-énekesnő megint volt barátjával találkozgat. Május tizennegyedikén ugyanis meglátogatta Justint a lakásán, majd a kanadai tinisztár fehér Ferrari-jában ülve is lekapták a párost, így ismét felmerül a kérdés, hogy tényleg szakítottak, vagy csak a médiát vezette félre múltkor Selena.

Britney Spears akar egy kislányt
Mario Lopez készített interjút az énekesnővel az Extra nevezetű műsor keretein belül, ahol többek között felmerült egy újabb gyerek kérdése is, mitöbb Mario megkérdezte Britney-től, hogy akar-e egy kislányt, amire egy igen lényegre törő és egyszerű válasz érkezett: „Ó, akarok egy lány! Igen!”

készítette: Regii


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése