2013. május 21., kedd

Programajánló-Mit csináljak?

Biznyára sokan szeretnek a tévé elött ülve csöpögős , romantikus filmeket nézni miközben benyomnak egy adag popcornt! Na ez egyáltalán nem helyes!
HURRRÁ! Itt a szépidő! Idelye programmokat szervezni!!! Most kifejezetten csajos programokat válogattam amelyekkel az LB-del nagyon hasznosan tölthetik az időt!

Barátnős programok:
  • -itt van a nyár a nyakunkon és neked egyáltalán nincs sok ruhád! TEENDŐ: FOGD MAGAD A BARÁTNŐDDEL ÉS MENJETEK EL EGY KÖZELI PLÁZÁBA! Azon kívül hogy remek program még jól is szórakoztok! És lesz ruhád!
  • -ha esetleg inkább otthon akarsz maradni feséttek ki egymás körmét és sminkeljétek ki magatokat, igazán jó móka!
  • -Menjetek el egy helyi fürdőbe vagy uszodába! Manapság már az ország majdnem minden területén( kívéve falvakban) van fürdő vagy uszoda! Nem csak remek test mozgás az úszás ha nem még szórakoztató is! De a legjobb ha egy Aquapark van a városotokban vagy annak közelében hiszen a csúzdák, pezsgőfürdők és élmény medencék igazán jó program kicsik és nagyok számára!
  • -Szervezettek kirándulásokat! Sokan a kirándulás szó alatt azt értik hogy meg kell mászni az ország legnagyobb hegységét pedig ez nem így van! Elég ha van egy kis erdő a közeletekben! Keress egy kisebb hátizsákot rakj bele innit és ennit+fényképező gépet és menjetek el sétálni az erdő 1-2 órára! De ha nagyon jó idő van akkor már sátorozni is lehet amihez nem kell más: - egy kiváló sátor, egy barátnő+zseblámpa+ egy gitár a jó hangulatért+ és jó hangulat!!




Remélem sok ötltet tudtam adni nektek! Ne feledjétek hogy csak is rajtatok áll hogy dögunalmas hétvégét vagy szórakoztató hasznos hétvégét hagytok magatok után! Viszlát a következő számban ahol a Budapesti vidámpark lesz a főtémánk!

Készítette: Pálma

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése