2013. május 20., hétfő

Horoszkóp-Mi vár rád a jövőben?

Az eheti horoszkóp!:)


KOS márc. 21- ápr. 20.

Ezen a héten fokozottan kell vigyáznod az egészségedre. Főképp a megfázásos betegségekre vagy fogékonyabb ezekben a napokban. Új ismerőseid programokkal lepnek meg. Azt sem tudod, hogy kinek tegyél eleget a meghívásokkal szemben. Előfordulhat a hét során elég gyakran az, hogy felpaprikázod magad dolgokon. A közvetlen környezeted kevésbé vesz észre ebből bármit is. Fontos, hogy számolj el 10-ig, mielőtt kiadnád magadból az indulataidat. Időnként érezheted, hogy ki kell adnod dühöd. Ki is kell, ugyanis, ha nem tennéd, bizony kárt okoznál később az egészségedben gyulladásos megbetegedések formájában. 

Szerelem: Ennek a hétnek a kozmikus energiája feltölt téged ragyogással. Időnként előfordulhat, hogy az idegeid pattanásig telítődnek feszültséggel. A párkapcsolatodban nem mindig mennek úgy a dolgok, ahogy szeretnéd. Ez ki is válthat benned némi aggodalmaskodást. Váratlan eseményekre is számíthatsz, melyek kedvező hatásokat gyakorolnak a kapcsolatodra, főképp érzelmi téren. Hagyd, hogy magától történjenek a dolgok.

BIKA ápr. 21- máj. 20.

Egy csodálatos hétben lesz részed. A családi környezetedben is kifejezetten kellemes légkör uralkodik. A bolygók tranzitáló hatásai különös energiával töltenek fel. Ennek köszönhetően ambíciód erősödik, magabiztosabb leszel a fellépésedben, ami félreérthető is lehet másoknak. Óvakodj attól, hogyan fejezed ki adott helyzetekben az álláspontodat, ugyanis sértődéseket is kiválthatsz másokban. Ebben az időszakban erősödik az optimizmusod. Épp ezért úgy érezheted, hogy kebledre tudnád ölelni az egész világot. Olyan helyzeteket is meg tudsz oldani ezekben a napokban, melyekre eddig nem láttál megoldásokat. 

Szerelem: A bolygók e heti tranzitjai izgalmassá teszik a heted érzelmileg. Egy régi arc feltűnhet a múltból, akivel nem tudod, hogy mit is kezdj. Jobb, ha ezen most nem gondolkodsz egyelőre. Hagyd a dolgokat maguktól haladni. A hét közepe fele új kapcsolat kerül kilátásba, ami új érzéseket ébreszthet benned. Nem kell semmit sem elkapkodni. Elég, ha engeded azt, hogy az érzéseid vezessenek. A lényeg, hogy ne térj nagyon le a racionalitás útjáról így a legelején.

IKREK máj. 21- jún. 21.

A legjobb az lenne neked ezen a héten, ha csak olyan dolgokkal foglalkoznál, melyek nem igényelnek különösebb erőfeszítéseket. Tanácsos bármiféle kockázatot kerülnöd a hét során. A szerencsejátékokat jobb, ha elkerülöd ezekben a napokban. Amennyiben megfogadod a tanácsokat, kifejezetten kellemes hét elé nézel.

Szerelem: Amennyiben bimbózó párkapcsolatban vagy, nagyon kedveznek a csillagok e heti állásai a szerelmi életed kibontakozásában. Az emelkedett érzelmi állapotod a környezeteddel való kapcsolataidra is kedvezően hat. Sokkal kedvesebbek hozzád most az emberek, akik körülvesznek téged. Ha párkapcsolatban élsz, a közös programjaitok szuperül sikerülnek. Jól megértitek egymást. Boldog időszak elé nézel.

RÁK jún. 22- júl. 22.

Az intuíciód ezen a héten mindenek feletti szinten van. Szinte előre tudod, ki mit fog mondani, még mielőtt megszólalna. Amikor olyan helyzetbe kerülsz a hét során, hogy nagyobb döntést kell meghoznod, hallgass belső vezérlődre, így az elvárásaidon felül meg tudod oldani az adott helyzetet. Ilyenkor jobb, ha kizársz minden racionális gondolkodást, és érzéseid impulzusait követed. Amennyiben régóta húzódó ügyed van, ami eddig megrekedt, eljött az az időszak, mikor látod, amint megvalósul az elvárásaid szerint. Feltűnhet egy olyan személy a környezetedben, aki kifejezetten provokatív típus. Ne hallgass rá, nézz át rajta. 

Szerelem: A bolygók e heti tranzitjai hatására egy kicsit alábbhagy az érdeklődésed a kiszemelted iránt. Ennek oka lehet az is, hogy a kedélyállapotod most egy kicsit hullámzó egy pár napig. Te sem tudod eldönteni még valójában, hogy konkrétan mit is vársz el ettől a kapcsolattól. Nem kell ezen törnöd ennyit a fejed. Elég, ha a szívedbe nézel és megkérdezed magadtól azt, hogyan érzed jobban magad? Vele vagy nélküle? A válasz kézenfekvő.

OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.

Ezekben a napokban olyan döntések kerülnek előtérbe az életedben, melyek hosszútávon előnyösen befolyásolják az anyagi helyzeted és társadalmi státuszod. Új lehetőségek kapui nyílnak meg előtted, melyekre érdemes tudatosan készülni és éberen figyelni a felkínálkozó jelekre, mert nem lesz időd sokat mérlegelni. Amúgy is bőven vannak folyamatban lévő ügyek, melyek megoldásán dolgozol. Így megkímélheted magad a fölösleges energiapocsékolástól. Gondolnod kell a szabadidődre is. Mostanság túlterhelt és mindig nagyon elfoglalt vagy. Saját magadra is és az érzelmi életedre is elérkezett az idő, hogy figyelmet szentelj. 

Szerelem: Az eheti áthaladó bolygók az érzelmi életedet kedvező energiákkal töltik fel. Ha párkapcsolatban élsz, közted és kedvesed között harmónia, jó megértés uralkodik ebben az időszakban megújuló szerelemmel. Amennyiben még egyedülálló vagy, új szerelem lehetőségével kecsegtetnek a csillagok állásai. Letisztult érzelmek kerülnek a felszínre. Könnyedén ki fogod tudni fejezni érzelmi világod.

SZŰZ aug. 24- szept. 23.

Ezen a héten egy kicsit túlhajthatod magad, hogy időre kész legyél mindennel úgy, ahogy tervezted. Egy kicsit paprikás hangulatban lehetsz a hét első felében. A környezetedben elhangzó vicces megjegyzések, elszólások nem lesznek ínyedre, amiből még könnyen meglehet, hogy sértődés lesz. Mielőtt dühödet, indulatodat kiadnád magadból, érdemes mély levegőt venni egy párszor és kifújni még mielőtt olyat is kimondanál, amit később megbánhatsz. A hét második felében lényegesen oldódik a feszültség benned. 

Szerelem: Főképp a hét elején vigyáznod kell a jött-ment pletykákkal, ugyanis olyat is hallhat, ami megmérgezheti a szerelmeteket teljesen alaptalanul. Valójában egy rosszindulat húzódik meg a hírek mögött. Tudnod kell már előre azt, hogy ebben párod teljesen ártatlan. Fontos, hogy vedd komolyan ezeket a figyelmeztetéseket, ugyanis a szép szerelemben, amiben most vagytok, nagy kárt okozna, ha figyelne a hallottakra.

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.

Az átvonuló bolygók egyre határozottabban ébresztik benned a felismerést és a tudatosságot az életed irányítását illetően. Lesznek kapcsolatok, melyek megszakadnak a napokban, akik csak kerékkötőid voltak eddig a szerelmi életedben és az előrehaladásodban egyaránt. Valójában most látod igazán, hogy ki van melletted és ki nem. Az utóbbi időben a párkapcsolatod is megsínylette ezt a hosszan tartó vihart. Itt az ideje, hogy felismerd azt, hogy ez egy lényegi, minőségi emelkedést indított el az életedben. Az egyensúly mostantól szépen kezd helyreállni. Ne hallgass senkire, csupán a saját józan eszedre, és tartsd szem előtt, hogy mi az, ami neked a legfontosabb.

Szerelem: Az eddigi feszültségek, melyek már hónapok óta ott bujkálnak a színfalak mögött, szépen oldódni látszanak közted és a párod között. A megoldásokra kell most koncentrálnotok mindkettőtöknek és nem a megtörtént dolgokra. A csillagok még mindig feszültségeket jeleznek a légkörben, de mivel ezt már tudod, elejét tudja venni az értelmetlen vitatkozásoknak. Esszenciálisan is és fizikailag is sokkal jobb időszak következik a szerelmi életedben.

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.

A magánéletedben egy elengedés, egy változás okoz némi szomorúságot. Ne feledd azt, hogy amikor elengedsz valamit, azzal egy időben kinyitod az ajtót egy teljesen új dolog érkezésének az életébe. Most vigyáznod kell az immunrendszeredre, fogyassz vitamindús gyümölcsöket és pihenj minél többet. A hét második felében egy kedvező csillagászati hatás jelenik meg, amit a szerelmi életedben, a pénzügyi helyzetedben és a vitalitásodban fogod jelentősebben érezni. 

Szerelem: A hét elején a bolygók átvonuló hatásai lehangoló érzéseket hozhatnak ki egy pár napig belőled. Egy változás, ami nemrég történt még mindig okozhat túlzott magadba fordulást időnként. A hét második felében lényegesen kedvezőbb erőhatások veszik kezdetét, amitől javul a kedélyállapotod is. Amennyiben régóta tartós párkapcsolatban élsz, ez a hullámzó hatás nem érint titeket. Pároddal sikerül megtalálnotok a közös hullámhosszt.

NYILAS nov. 23- dec. 21.

Amennyiben hangot adsz a véleményednek a hét elején, úgy járhatsz, mint az elefánt a porcelán boltban. Tőled megszokták a figyelmességet, a türelmet és az örökös segítő szándékot, és nagyon meglepődnek, amikor kitörsz, mert eleged van ebből a státuszból, amit már nálad egyesek túlzásba visznek. Szeretnéd látni azt, hogy akiket eddig támogattál, képesek a saját lábukon megállni, de nincs így, mert egyesek elkényelmesedtek. Pontot szeretnél tenni ennek a végére. A korrektség a mottód, amit nem kapsz meg mindenkitől. Ezek az érzések a hét elején csúcsosodnak ki. A hét második felében a kedélyek lecsendesednek. Családod szeretete sok energiát ad neked. 

Szerelem: A szerelmi kérdésekben most tisztán szeretnéd látni, hogy hányadán álltok egymással. Minél inkább feszegeted most a határokat, annál inkább akadályokba ütközhetsz. Érdemes lenne inkább beszélgetni a pároddal nyíltan a dologról. Fejtsétek ki egymásnak az elképzeléseiteket, az érzéseiteket a kapcsolatotokat illetően. Így sokkal jobban megtaláljátok a közös hullámhosszt. Sokkal könnyebben megy majd, mintha egyedül akarnád ezt megoldani.

BAK dec. 23- jan. 20.

A hét elején egy kis plusz energiát még rá kell fordítanod a dolgok sikeres végső kimenetele érdekében. Az új ambícióidhoz a mozgásban lévő bolygók hatásai lendületet adnak és új lehetőségeket tárnak fel előtted. Emellett bőven akad magánjellegű teendőd is így a hónap utolsó napjaira. Az idő nálad nem áll meg. Tervezel, pörögsz, irányítod a dolgokat előrelátó, szorgos Bak módjára. Érzelmi életedre a mélység, a meghittség lesz jellemző ebben az időszakban. Egyet azonban neked is tenned kell: kikapcsolni a gondolatait, mikor már nem dolgozol, és átadni magad a pillanatnak és az élményeknek. Nem kell különösebb kontroll alatt tartanod magad és érzéseidet.

Szerelem: Minden rendben van a párkapcsolatodban, de mégis valami nyugtalanít téged. Belül, a lelked mélyén ébredezik egy csodálatos érzés, amit nem igazán tudsz még kezelni. Mintha lekésnéd az éjszakai járatot, vagy mintha most azonnal jönne egy váratlan hír, aminek nem tudod a kimenetelét. Nyugtalanság és zaklatottság uralkodik el benned. Ez bizony szerelem! Érezheted a feléd közeledő boldogság előszelét, és ez jó! Ha párkapcsolatban élsz, használjátok ki ezt a csodálatos időszakot kettőtök örömére.

VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.

A hét elején rá kell jönnöd, hogy túl jó vagy sokakkal szemben. Az igazságosságod, hited nagyon felerősödik ezekben a napokban. Az odaadó emberbaráti szeretetednek meg kell tartanod azt a mértékét, ami neked is jó, és nem fordul a dolog ellened. Előfordulhatnak helyzetek, mikor nehezen értenek meg téged a környezetedben lévő emberek. Ne szomorodj el, és ne légy nyugtalan emiatt. Benned mostanság felébredt a bölcs tanító. Lehet, hogy most megijedsz ezen egy kicsit. Tudnod kell, hogy sok esetben utat mutatsz sokaknak anélkül is, hogy tudomásod lenne róla. A hét második felében lehet, hogy csalódnod kell egy barátodban. 

Szerelem: A jelenlegi bolygóhatásoknak köszönhetően tele lesz a hete meglepetésekkel, melyek örömmel töltenek el. Meglátni és megszeretni, mintha már régóta ismernétek egymást. Érdekes és váratlan találkozásokban lesz részed a napokban. Főképp, ha egyedül vagy egy ideje és nyitott is a megújulásra. Amennyiben párkapcsolatban élsz, pároddal érzelmileg meghittebb, mélyebb dimenziókat fedeztek fel, melyek boldogsággal vesznek körül mindkettőtöket.

HALAK febr. 20- márc. 20.

Első látásra úgy tűnhet, hogy egy nehéz hét elé nézel. De attól függetlenül, hogy mi is van éppen, minden helyzetből most a lehető legjobban jössz ki. Mintha egy őrző angyal lenne mögötted és a kellő időben jóra fordítja a dolgok menetét. A belső sugallatod irányít a jó úton ezekben a napokban, mit nevezhetünk intuíciónak, vagy, ahogy neked jobban tetszik, de ott van veled. Egy jól sikerült hetet könyvelhetsz el magadnak. 

Szerelem: Amennyiben egy kicsit nyomás alatt érezted a szerelmi életed az utóbbi időben, most megtapasztalhatod az ellenkezőjét is. A csillagok eheti állásainak köszönhetően újra kedvező fordulatot vesznek a dolgok. A helyére kerülnek az érzések benned, és tiszta képet látsz magad és szerelmi életed előtt is. Hatalmába kerít egy rég érzett ismerős jó érzés.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése